marți, 25 mai 2010

CAS PANE

Este o mancarica destul de simplu de pregatit, o reteta de vara care nu necesita mult timp pe langa aragaz totodata si foarte gustoasa daca sti sa o combini cu alte preparate.
Avem nevoie de:
- cateva felii de cas (puteti folosi si cascaval din comert insa trebuie sa fie tare)
- 50 ml lapte
- cateva linguri de faina alba
- 2 oua
- sare si piper
- ulei pentru prajit.
 
Cum se face: se taie casul felii subtiri, se inmoaie in lapte
 
apoi se da pe ambele parti prin faina
 
iar mai apoi se trece prin ouale batute bine si condimentate cu sare si piper si in care am adaugat si putina faina. 
 
Se pune la prajit in tigaie teflonata cu putin ulei.

 
Se coace pe ambele parti. Si gata este numai bun pentru a fi servit.


Pe langa cas eu am mai servit si niste ciuperci la cuptor cu mozzarella, reteta pe care am sa v-o dezvalui in curand.
                                          

Niciun comentariu: