duminică, 10 ianuarie 2010

RULOURI CU SUNCA SI CASCAVAL

Pentru aceste rulouri avem nevoie de :

Pentru aluat:
- 150 g crema de branza (eu am folosit cu verdeata)
- 7 linguri lapte
- 6 linguri ulei
- 300 g faina alba
- 1 plic praf de copt
- sare
- cozi de ceapa verde (eu nu am pus)
              
Pentru umplutura:
- 300 g sunca praga tocata la robot
- 150 g cascaval ras
- 1 ou
- 5 linguri ketchup picant (eu il folosesc pe cel de la Hellmann's)
- 3-4 fire ceapa verdetocata marunt
Intai de toate pregatim aluatul adica practic amestecam toate ingredientele pana se omogenizeaza

si se intinde coca obtinuta in foaie dreptunghiulara ajutandu-ne de un facalet.

Pregatim si umplutura adica amestecam cascavalul cu sunca, adaugam oul amestecam


 iar la urma ketchup-ul si ceapa verde (eu nu am pus).

Amestecam bine si gata umplutura.

Pe foaia de aluat punem umplutura
se ruleaza strans ca la un cozonac si incepem sa taiem felii de 3-3,5 cm.

Le asezam apoi frumos in tava in care am pus hartie de copt

le ungem cu galbenus de ou si le dam la cuptor aproximativ 35-40 minute la 180 grade Celsius.
Asa arata gata scoase de la cuptor
iar dedesubt cand sunt coapte arata asa

Le puteti servi la petreceri, cand aveti musafiri pe langa alte aperitive sau pur si simplu pachetel la servici sau la copii la scoala. Se mentin proaspete cateva zile si sunt foarte satioase. Si cateva felii si pentru voi
 

Niciun comentariu: