miercuri, 2 decembrie 2009

BULETE DE CASCAVAL


Ingrediente:
Pentru aprox. 18-20 buc.:
- 300 gr. cascaval (se adauga putina sare) sau branza de burduf (nu se adauga sare)
- 2 linguri rase faina
- 1 ou
- 1 varf de cutit de praf de copt
- ulei ptr. prajit
Cum se fac:
 Se da cascavalul prin razatoare mica se adauga oul batut, praful de copt si la urma faina. Se framanta bine si se fac bile pe care le prajim in ulei incins pana se rumenesc pe toate partile. Atentie la prajit: nu se pun toate odata deoarece cresc. Se scot pe hartie absorbanta.
Se pot servi cu salata de rosii, castraveti si ceapa. Merg foarte bine ca aperitiv la un party sau la o cina cu prietenii.

Un comentariu:

Ionela spunea...

Am facut aceste bulete si sunt deosebite, atat aspect cat si gust :) Multumesc pt reteta, de Sarbatori o sa le incerc din nou.